- Return of the King

Kungen har återvänt! Efter över 1.000 minuters spel utan mål i landslaget var det äntligen dags föt nätkänning igen. Fruktansvärt snyggt mål dessutom! Petter Hansson's mål var troligen ett av de fulaste som gjorts i ett EM, men som någon sa.. det är målen som räknas! Nu väntar Spanien på lördag. Underdogs mot pressad favorit?


- Himmel och helvete

Så har man gjort första passet i skatås. Rätt jobbigt. Det var både himel och helvete på en gång. Himmel för att det var så fint väder. Helvete för att det var så fint väder. Jag som inte sprungit på drygt 4 år fick känna på att jag levde. Det var snack om att vi "bara" skulle springa 2.5km slingan men icke. Halvmilen hade det igår ändrats till. Uppförsbackarna gjorde inte det hela bättre heller.

30-35 minuter och 4 blåsor senare var jag i mål. Som ni förstår av tiden blev det ett par meters gång på vägen..
Efter några minuters vila så var det dags att "stretcha". Dvs spela fotboll i 30 minuter intensivt. Kul, men jobbigt. Mest för blåsornas skull.

På torsdag kommer svärfar och tapetserar vårt sovrum. Taktiskt har vi anlitat en rutinerad man för detta viktiga uppdrag. Själv är det skatås som gäller igen på torsdag. Blir till att tejpa hälarna rejält.

- [mho beel]

image28Min 4-5(?) år gamla mobil spelar på sina sista noter. Det är en Sony Ericsson T630. Knappar och display har fått tillräckligt många repor för att godkänna köp av en ny. Efter ett tips från min fru, som fått reklam för att de säljer en Sony Ericsson W660i för halva priset på e2save.se, så slog jag till efter att ha spanat in funktionerna. Kul är att den kan användas som mp3 spelare också. Ingen leverans ännu ...

- Nostalgi!

Jag blev övertalad att gå med i Facebook efter mycket tjôt från min engelske vän Craig.  Jag har varit rätt skeptisk sedan jag hörde talas om sajten. Särskilt efter skriverierna i tidningar om att ens uppgifter inte var så skyddade som man hade trott från början. Nu tror jag ju inte på allt som tidningarna skriver, särskilt inte den nya "Se & Hör" tidningen aftonbladet som gör allt för en story ..

Måste erkänna att jag är positivt överraskad! Har hittat massor med gamla vänner, klasskamrater från förr m.m. Bland annat kan man gå med i diskussions grupper som den jag blev tipsad om; "Kärra - Born and raised". Det är över 300 medlemar som alla är födda och/eller uppväxta i Kärra. Dröjde inte länge innan man hittade både bilder och vänner från låg och mellanstadiet.

Här är några bilder jag hittade på mig själv i yngre dar. Se om du känner igen mig..


image26

image27

- Allt på en gång

image25Phew! Rätt slut efter att ha skrubbat och målat huset under hela lördagen och större delen av söndagen. Så här lagom till att man skall få sitt andra barn fick man nämligen ännu ett stort projekt på sin lista (som om man inte hade nog). Vi visste redan innan vi flyttade in att det hade varit på gång med att måla om hela huslängan vi bor i sedan ett år tillbaka. Ironiskt nog togs det tag i på allvar i helgen då .. Skönt att ha det gjort när det är klart men efter jobbet blir det upp på ställningen igen och fortsätta måla andra lagret med färg.

Borde kidnappa min vän Jesper som jobbar som snickare i bäckebol just nu med att bygga nya Media Markt som skall öppna där. Han kan nog måla minst lika bra som jag. Har hört från en säker källa att de tar det rätt lungt... Ingen som saknar honom några timmar dvs!

Gjorde en break från målandet igår för att besöka skatås och umgås med mina innebandyvänner i några timmar. Frisbeegolf och korvgrillning. Riktigt kul, men snart väntar allvaret. Rättare sagt imorgon redan. Månaden ut är det hårdträning för kommande säsong med löpning i skatås varje tisdag och torsdag 1½ timme. Senast jag sprang var väl för 4 år sedan när jag spelade badminton aktivt. Man kan lungt säga att min kondis inte är på sin peak. Men vem har sagt att man skall komma tränad till försäsongen? Det är ju därför man har försäsong ...

RSS 2.0