- Kvällsleverans

image12Igår gjorde jag och Benny ett kortare besök till nya huset för att leverera 820 kilo material för att bygga en helt ny tvättstuga. På grund av den tunga lasten fick vi omfördela tyngden när vi hämtade upp det hos Interkakel i Partille. Sedan väntade en lång och försiktig körning till Kärra. Det kommer bli kanon när tvättstugan är klar. En god vän till Monica och Benny skall göra jobbet. Det börjas jobbas redan imorgon i princip. Då vi skrivit över huset till oss. Mindre än 24 timmar kvar snart!

Åkte bekvämt i pendeltåget imorse. Vissa vagnar har fått lyxen att blivit "pimpade", dvs renoverade med nya säten och hela insidan omgjord. Dessa nya säten är sååå sköna. Tyvärr är det få gånger man får åka med ett sådant tåg.

Solen är framme idag. Härligt, men på fel ställe. Ja.. alltså sitter man på jobbet och solen lyser in och bländar en så är det inte så njutbart som att vara ute och ta del av den. Just nu är de flesta persienner nerdragna på avdelningen. Trist men man kan ana solen bakom iaf.

För övrigt bowlingsdags idag. Vi möter ett av topplagen så det kommer bli stenhårt misstänker jag.

Kommentarer
Postat av: Rikard #25

Gott Asser med ditt nya hus! Gratulerar!
Lägger du upp lite bilder på det sen eller?

Ha det bäst! Hur e det med fingret förresten?

Peace

2008-03-05 @ 16:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0