- Måndag morgon

Ännu en strålande måndags morgon!

Vaknar rätt utvilad för en gångs skull. Alexander vaknar passande nog samtidigt som pappa denna dag. Caroline assisterar honom upp ur sängen och vi möts i varsin dörröppning i hallen på övervåningen. MAMMAAAA utbrister han, pekandes mot mig. ALEXAANDDERRRR tjuter jag tillbaka, huttandes med pekfingret jag med. Superkul tycker Alexander och slår på det där goa smilet. Har försökt i en mindre evighet att få honom att säga "pappa" till mig istället för "mamma" men än så länge är det fruktlöst. Jag är mamma i hans ögon. Varför måste man krångla till det med två olika benämningar på personer som gör samma sak, kan jag se mig Alexander tänka.

image1Två minuter innan min buss går ner till stationen slår det mig att mitt busskort borde gått ut. Efter en kontroll på almenackan så är mina farhågor bekräftade. Det blir en promenad ner för "djävulsbacken" och kiosken för att fylla på kortet och därefter hoppa på nästa tåg istället. På tal om denna backe så kallar jag den bara för det när det är upp som skall vandras. Ner är ju inga problem. Även om Caroline alltid är snabb med att påpeka att det är mycket jobbigare för hjärtat att gå nedför än uppför en backe. Mina ben säger annat. Lyckas på något sätt komma i tid till jobbet trots det missade tåget. Finns det turbo på vissa pendeltåg?

Kommentarer
Postat av: Caroline

Snygg blogg älskling :) Verkar som att jag kommer att få läsa aldeles för många sanningar här...

Och du, jag säger att det BELASTAR hjärtat mer att gå ner än upp. Upp får man träning (och ja, det är givetvis jobbigare), ner är det bara att "hålla emot" lixom :)) Inte lika nyttigt...

2008-02-11 @ 15:24:25
URL: http://ninnana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0